https://www.sognolestate.nl

 +31 (0) 852 735 754

0 huizen in uw favorieten

Alle Vakantiehuizen

 +31 (0) 852 735 754

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarde Sogno L'Estate

 1. Reserveren
  Via internet kunt u bij 'Sogno l'Estate' een bepaalde vakantiewoning reserveren voor een bepaalde periode. De reservering is bindend. De Beschikbaarheid wordt op de site bijgehouden. Het kan echter voorkomen dat de beschikbaarheid van een woning niet volledig up to date is. Mocht direct na boeking blijken dat de woning toch niet beschikbaar is dan komt de reservering te vervallen en krijgt u een alternatief aangeboden. Uiterlijk 1 dag na reservering ontvangt u een e-mail met daarin alle details met betrekking tot de betaling.
 2. Reserveringskosten
  De prijzen van de woningen zijn exclusief reserveringskosten. De reserveringskosten zijn € 34,- en worden per boeking berekend.
 3. Prijzen
  De prijzen op onze website Sognolestate.nl worden zo goed mogelijk bijgehouden. 'Sogno l'Estate' behoudt zich echter het recht voor deze prijzen te wijzigen. Bij reservering wordt u de juiste prijs medegedeeld. De in de bevestigingsmail vermelde prijs is bindend.
 4. Tarieven
  De normale vermelde tarieven zijn weektarieven geldend van zaterdag t/m zaterdag. De check-in en check-out tijden zullen wij mededelen in het bevestigingsformulier. Bij de meeste Trulli is het mogelijk om ook flexibel te boeken. Sogno l'Estate behoud zich het recht voor om boekingen met afwijkende aankomst en vertrek niet te accepteren.
 5. Betaling
  Bij reservering wordt u 30% van het totaal bedrag en de reserveringskosten in rekening gebracht. Betaling hiervan dient te geschieden binnen 1 week na de reservering, deze betaling kan op een Nederlandse rekening worden gedaan. De betaling van het restant van het totaalbedrag moet uiterlijk 2 maanden voor uw aankomst voldaan zijn. U ontvangt een automatische herinneringsmail voor deze tweede betaling. Bij reservering binnen 2 maanden voor aanvang van uw verblijf moet het gehele bedrag ineens betaald worden. Bij niet tijdige of onvolledige betaling wordt de reservering geannuleerd. Reeds betaalde gelden worden niet terugbetaald. Na ontvangst van de gehele betaling wordt automatisch de routebeschrijving samen met de voucher verstuurd per e-mail. (Uiteraard kan er op verzoek altijd eerder informatie worden verstrekt).
 6. Borg
  Per woning wordt een borg gevraagd. Deze borg moet ter plaatse contant worden afgerekend met de eigenaar van de woning, of indien deze niet aanwezig is, met een vertegenwoordiger van de eigenaar. Aan het einde van de verhuur periode zal indien mogelijk de betaalde borg contant worden terugbetaald aan de huurder nadat de woning is gecontroleerd. Wanneer dit niet mogelijk is, zal het bedrag terug gestort worden op uw rekening. Eventuele aantoonbare schade wordt in korting gebracht op de borg. Bij de informatie van de woningen staat de hoogte van de borg vermeld, net zoals op uw voucher.
 7. Annulering
  Bij annulering gelden de volgende voorwaarden:
  - Annulering binnen 7 dagen kan geheel kosteloos
  - Bij annulering vanaf de 8ste dag van reservering tot 2 maanden voor aankomstdatum bent u 30% van het factuurbedrag verschuldigd.
  - Bij annulering binnen 2 maand voor uw aankomstdatum, bent u het gehele factuurbedrag verschuldigd.
  - Annuleringen dienen telefonisch aan 'Le Marche Vakanties' doorgegeven te worden en gelijktijdig schriftelijk, per mail of fax te worden bevestigd. Direct na ontvangst van de schriftelijke annulering zenden wij u een annuleringsbevestiging/nota.
  - Aanvullend op bovenvermelde annuleringsregels geldt altijd, wanneer er binnen 2 maanden voor aankomstdatum wordt geannuleerd, dient het gehele bedrag te worden voldaan.
  - Indien door enige omstandigheid 'Le Marche Vakanties' genoodzaakt wordt tot annulering van de reeds gereserveerde vakantiewoning, zal hiervan direct kennis worden gegeven aan de huurder en, indien mogelijk, onder aanbieding van een alternatief. Bij niet aanvaarden van dit alternatief, of bij het niet kunnen aanbieden van een alternatief, zal 'Le Marche Vakanties' onmiddellijk het reeds door huurder betaalde bedrag terugstorten.

  Sogno l'Estate adviseert om ten alle tijden een annulering verzekering af te sluiten. Dit kan eventueel ook via Sogno L'Estate.

 8. Water, gas, elektra en schoonmaak
  Bij veel vakantiewoningen op de site van 'Sogno l'Estate' is het gebruik van Water, Gas en Elektra inclusief. Indien dit niet het geval is staat het duidelijk bij de omschrijving van de huizen vermeld. Veelal wordt er een Service fee in rekening gebracht, voor bedlinnen, handdoeken, stroomverbruik en schoonmaak. Deze staan duidelijk bij de woningen vermeldt. 

 9. Aankomst en vertrek
  Bij alle vakantiewoningen geldt een aankomst tussen 16:00 uur en 19:00 uur en een vertrektijd voor 10:00 uur. Bij vrijwel alle woningen is de eigenaar of de beheerder aanwezig om u op te vangen. Het is van groot belang dat afwijkende aankomsttijden ruim voor de aankomstdatum worden doorgegeven. Is de aankomsttijd anders dan staat deze vermeldt op de voucher.
 10. Aansprakelijkheid
  'Sogno l'Estate' draagt geen aansprakelijkheid voor:
  • Enige vorm van schade aan of verlies en diefstal van goederen tijdens uw vakantie in een van onze woningen.
  • het defect raken van apparatuur in de gehuurde woning, niet functioneren van de watervoorziening, uitvallen van stroom.
  • Eventuele overlast veroorzaakt door Agrariers in de omgeving van de vakantiewoning.
 11. Klachten
  Indien uw er iets tijdens uw verblijf niet in orde is, of niet zoals afgesproken, dan verzoeken we u met klem, om direct, nog tijdens uw verblijf contact met ons op te nemen. Doordat we een kantoor in Puglia hebben zijn we in staat om snel en effectief eventuele problemen op te lossen. Zodat u kunt genieten van een geweldige vakantie.
 12. Le Marche Activities BV
  Sogno l'Estate wordt beheerd door Le Marche Activities BV voor de eigenaren Jeroen en Michelle de Roode.