Wij zijn Jeroen en Michelle, we wonen met onze dochters in de omgeving van Haarlem. In 2010 bezochten we Puglia voor het eerst. De vriendelijke en behulpzame bevolking, de heerlijke streekgerechten, de mooie kusten, het fijne klimaat en de rust van de streek zorgden ervoor dat we op slag verliefd werden op dit gedeelte van Italie, de hak van de laars. Ieder bezoek daarna was weer uniek en fijn. We droomden van een eigen knusse trullo.

In 2015 kwam deze droom uit toen we de eerste trullo kochten in San Michele Salentino. We hebben het Sogno l’ Estate genoemd, dat ‘zomerdroom’ betekent. Onze droom was tenslotte uitgekomen. We hebben het met veel enthousiasme in landelijke stijl gerestaureerd en zo ingericht dat het een heerlijk zomerverblijf werd. Deze trullo is geschikt voor 4 volwassenen en 3 kinderen, of voor 5 a 6 volwassenen.

De andere trullo kochten wij in 2018 en hebben we op dezelfde manier verbouwd tot een heerlijk vakantieverblijf. Deze trullo met casolare is de ideale locatie voor twee gezinnen of grotere groepen die samen willen genieten van rust en de ruimte in de natuur.
We nodigen je uit om te komen genieten van de prachtige regio en ook je hart te verliezen!